Χουανκάρ: «Μπορώ να δώσω περισσότερα – Ας γράφουν ότι θέλουν στον Ολυμπιακό»!

  Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Χουνκάρ μίλησε για την εμφάνιση του ίδιου, την συνολική εικόνα της ομάδος αλλά και για το αν είχε αντιδράσει πράγματι στο ματς με τον Ολυμπιακό.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μπακ:

  «Αισθάνθηκα πολύ καλά που μπόρεσα να επιστρέψω. Μπορώ να δώσω πολλά θα δουλέψω γι’ αυτό και είμαι πεπεισμένος πως μπορώ να δώσω περισσότερα».

  Για το πώς αισθάνθηκαν όταν έμαθαν για Διούδη κι αν είχαν ανασφάλεια: «Όχι, ο Βασίλης (Ξενόπουλος) είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Στεναχωρήθηκα με την κατάσταση του Διούδη, αλλά κι ο Βασίλης κάνει σωστά τη δουλειά του».

  Για τα προβλήματα της ομάδας: «Οπωσδήποτε οι τραυματισμοί δημιουργούν πρόβλημα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ενωμένοι σαν μια οικογένεια, ο ένας πρέπει να προσπαθεί να καλύπτει τον άλλο».

  Για το τι έλειψε και δεν ήρθε το αποτέλεσμα: «Είμαστε στεναχωρημένοι, φεύγουμε στεναχωρημένοι, όχι επειδή δεν πήραμε βαθμό, αλλά επειδή τις ευκαιρίες μας δεν τις κάναμε γκολ. Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στα τελειώματα ιδιαίτερα».

  Για τον ίδιο: «Ήμουν πάντα ένας παίκτης που δούλευε πολύ. Αυτή η κατάσταση ποτέ δε μου είχε συμβεί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που συνεχίζω να κάνω είναι τη σκληρή δουλειά για να είμαι στο 100%».

  Για το αν είχε αντιδράσει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπως γράφτηκε: «Αυτό μάλλον Ολυμπιακός το είχε γράψει… Αν αυτά είναι λόγια του αντιπάλου δε θα επέμβω, είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν, είχα θυμώσει με μένα και με κανέναν άλλο. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε, έδωσα τις εξηγήσεις που έπρεπε. Αν κάποιοι απ’ τον Ολυμπιακό πρέπει να γράφουν αυτά που θέλουν, δεν είναι δική μας δουλειά, εμείς είμαστε καλύτεροι απ’ αυτούς»!

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.