Καθυστερεί η άφιξη Νταμπίζα στην Αθήνα!

Ο Νίκος Νταμπίζας θα καθυστερήσει να έρθει στην Αθήνα, γεγονός που θα πάει… πίσω μερικές εκκρεμότητες στον Παναθηναϊκό!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής (όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες) θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, και τις επόμενες ημέρες θα αναλάβει, με κάθε επισημότητα, τα νέα του καθήκοντα. Βέβαια, η άφιξη του στην Αθήνα θα καθυστερήσει λίγες ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι εκείνος που θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για τα οφειλόμενα, στην προπόνηση της ερχόμενης Τρίτης, όπως ήταν προγραμματισμένο. Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι ποιος θα αναλάβει την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, πάντως, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και επί της ουσίας όποτε θέλουν μπορούν να καταθέσουν προσφυγή.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...