ΚΑΕ Ηρακλής: «Αναστέλλεται η πώληση των εισιτηρίων για Παναθηναϊκό»!

  Την αναστολή της πώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ηρακλής, ενώ επιπλέον οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν στην αποζημίωση όσων προμηθεύτηκαν εισιτήρια για το παιχνίδι της προσεχής Κυριακής.

  Το υπουργείο Υγείας με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για δύο εβδομάδες.

  Η ΚΑΕ Ηρακλής μετά την συγκεκριμένη απόφαση ανακοίνωσε την αναστολή πώλησης των εισιτηρίων για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και των «μίνι διαρκείας» που έχουν θέσει σε κυκλοφορία οι «κυανόλευκοι».

  Επιπλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης προανήγγειλε πως θα υπάρξει αποζημίωση για όσους ήδη προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους.

  Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

  Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει σχετικά με τις σημερινές αποφάσεις της Κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας και την διεξαγωγή κάθε αθλητικής εκδήλωσης για δυο εβδομάδες κεκλεισμένων των θυρών:

  – Την αναστολή πώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα μας με τον ΠΑΟ ΟΠΑΠ (Κυριακή 15/3, 19:00) και «μίνι διαρκείας».

  – Σε επόμενη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για την «αποζημίωση» όσων έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο μεμονωμένο ή «μίνι διαρκειας» απο τα εκδοτήρια ή ηλεκτρονικά, εφ’ όσον οι αποφάσεις των Αρχών δεν διαφοροποιηθούν.

  – Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε προγραμματίσει για αύριο Δευτέρα απολύμανση από ειδικό συνεργείο στη σάλα και σε όλους τους χώρους του Ιβανωφείου.

  – Η ΚΑΕ είναι σε ανοικτή γραμμή με τους αρμόδιους φορείς και θα ενημερώνει άμεσα για κάθε εξέλιξη που αφορά στους αγώνες και τις δραστηριοτητες της, σεβόμενη και προτάσσοντας πάντα την ανάγκη για διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας Υγείας.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »