Τι είναι το NDA που υπέγραψε η ΚΑΕ με ξένα funds

  Ο Τάκης Τριαντόπουλος αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπέγραψε NDA με ξένα funds. Τι είναι όμως το NDA;

  Όπως είναι λογικό πολύς κόσμος αιφνιδιάστηκε από την αποκάλυψη του Τάκη Τριαντόπουλο. Κι όμως φαίνεται πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μην ξεχνάμε ότι πριν 20 περίπου ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε πωλητήριο στην ομάδα έναντι 25 εκατομμυρίων.

  Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ αποκάλυψε ότι έχουν υπογραφεί NDA με ξένα funds που ενδιαφέρονται για την αγορά της ομάδας.

  «Ήδη κάποια funds έχουν δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον, έχουμε ήδη υπογράψει κάποια NDA και περιμένουν από εμάς τον φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τον μελετήσουν και μετά να κάτσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε αν χρειαστεί. Άρα υπάρχει κάποιο πρώιμο ενδιαφέρον» ήταν τα λόγια του κ. Τριαντόπουλου.

  Και για να λύσουμε την απορία όσων ρωτούν το NDA είναι ένα Non-disclosure agreement. Στα ελληνικά, ρήτρα εμπιστευτικότητας. Σε διάφορες περιπτώσεις υπογράφουν συγκεκριμένες πλευρές κάτι τέτοιο. Αφορά κυρίως τις πληροφορίες που ανταλλάσσουν και τις όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται ανάμεσά τους.

  Κάπως έτσι πλέον η ΚΑΕ φαίνεται πως μπαίνει σε καινούργια μονοπάτια. Εξάλλου ο Τάκης Τριαντόπουλος μίλησε για περισσότερα από ένα fund που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »