ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στο βίντεο που δημοσίευσαν οι «ερυθρόλευκοι», τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο καταρρίφθηκε το επικοινωνιακό αφήγημα τους.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το «τριφύλλι»:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο της ντροπής όπου ακούγεται ξεκάθαρα ότι όλα ξεκίνησαν από το εμετικό σύνθημα για την κόρη του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Εεε, οοο φέρτε μας τη Δέσποινα για π*».
Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι ο κος Γιαννακόπουλος απευθύνεται προς την πλευρά των επισήμων λέγοντας: «δεν ακούτε, δεν ακούτε που λένε θα σου γαμ… την κόρη;», χωρίς φυσικά να υπάρξει κάποια αντίδραση ή έστω ένα νεύμα προς την κερκίδα ώστε να σταματήσουν.
Το βίντεο ξεγυμνώνει την αλήθεια και καταρρίπτει το αφήγημα στο οποίο στηρίχθηκε χθες ο επικοινωνιακός μηχανισμός για να μην καταδικάσει τα εμετικά υβριστικά συνθήματα και να αλλάξουν την ατζέντα από τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν επάνω στο παρκέ.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσφεύγει άμεσα στον αθλητικό δικαστή και στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα όσα ακούγονται στο βίντεο και για όσα αισχρά γεγονότα έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στο ΣΕΦ».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Μπλουζάκια με αισχρή ατάκα στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού
- «Καρφί» Μπαρτζώκα για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι!
- Ποιος είναι ο Γιάγκουσιτς που ήρθε στον Παναθηναϊκό
- Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Γιάγκουσιτς – Η διάρκεια του συμβολαίου
- Στην ελίτ της Ευρώπης ο Σόβολος







