«Καίει» τον Ολυμπιακό η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα

  Με συμπληρωματική έκθεση ο διαιτητής του ντέρμπι αναφέρει στοιχεία που φέρνουν τον Ολυμπιακό σε δυσκολότερη θέση αναφορικά με τα όσα έγιναν.

  Δείτε αναλυτικά:

  «Οι λόγοι για την απόφαση οριστικής διακοπής του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, οφείλονται στους εξής λόγους: 1) Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ζήτησα πολλές φορές να αναφέρει την κατάσταση του παίκτη Νο3 του Παναθηναϊκού, δεν εξέφρασε την άποψή του ούτε για την επανέναρξη, ούτε για την οριστική παύση του αγώνα, γι’ αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς, έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής του αγώνα. 

  Παναθηναϊκός: Εσύ τον θυμάσαι; Βαρύς, αργός, αλλά πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ!
  2) Στο γεγονός ότι οι διοικούντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό του αγώνα κ.Χρήστο Γώγο μπροστά μου και μπροστά στους δύο εκπροσώπους της σούπερ Λιγκ να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε. 
  3) Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά λόγω της προσωρινής διακοπής, που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού.

  Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περισσότερο χρειαστεί». 

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια