Και επίσημα παρελθόν η Δίελα

Εδώ και καιρό γινόταν λόγος για την αποχώρηση της Ιωάννας Δίελα από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Τώρα, όμως, η αποχώρηση επισημοποιήθηκε, με τη Δίελα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της. 

Ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερη την Ιωάννα Δίελα, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν σε πολύ φιλικά πλαίσια, από τη στιγμή που ο σύλλογος αναγνώρισε την προσφορά της. Αναλυτικότερα, γινόταν εδώ και καιρό λόγος για την αποχώρησή της, αλλά η κατάσταση ξεχάστηκε λόγω των προβλημάτων του Ερασιτέχνη. Δεν είναι απίθανο, αν φτιάξει η κατάσταση, η Δίελα να επιστρέψει. Για την ώρα, όμως, γίνεται σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...