Και επίσημα στα «πράσινα» για πέντε χρόνια ο Μαντζούκας

  Το «μπαμ» ολοκληρώθηκε. Ο Παναθηναϊκός, έντυσε στα «πράσινα» τον ταλαντούχο 17χρόνο αθλητή Λευτέρη Μαντζούκα, για πέντε έτη.

  Η «πράσινη» ΚΑΕ, καλωσόρισε το μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, με τον ίδιο τον παίκτη να υπογράφει πενταετή συμβόλαιο. Μάλιστα, ο «Εξάστερος» ευχαρίστησε τους Πατρινούς για την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. 

  Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

  Ευχαριστούμε την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την άψογη συνεργασία. Ο τρόπος προσέγγισης και το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών της με την ονομασία «ΝΟΥΣ», το οποίο λειτουργεί από το 2014, βοηθούν τα μέγιστα στην εξέλιξη τόσο του αθλήματος, όσο και των νέων αθλητών που μαθαίνουν το μπάσκετ κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

  Ο Λευτέρης Μαντζούκας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 2003 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4».

  Στις 14 Φεβρουαρίου 2017, σε ηλικία μόλις 14ων ετών, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Προμηθέα Πάτρας στο πρωτάθλημα της Basket League. Συγκεκριμένα, έκανε το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι εναντίον του Πανιώνιου και έτσι έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη.

  Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων.

  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ EUROLEAGUE.NET