Και φέτος το Panathinaikos Advanced Skills Βasketball Camp

Και το 2016, η Ακαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα διοργανώσει το Advanced Skills Basketball Camp για αγόρια και κορίτσια 7-17 ετών (γενν.1999- 2009) το τριήμερο 25-27 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα-Μ. Τετάρτη).

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο ”Π.Γιαννακόπουλος”, δηλαδή στις κλειστές εγκαταστάσεις μπάσκετ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για περίπου 60 παιδιά, με σειρά προτεραιότητας.

Βασικός στόχος είναι η ατομική βελτίωση, και γι’ αυτό, το προπονητικό επιτελείο του CAMP, απαρτιζόμενο από προπονητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. , θα διδάξει στους λιλιπούτειους αθλητές τις ικανότητες της πάσας και της ντρίμπλας, με σκοπό την εν γένει βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Θα υπάρχουν επίπεδα αρχαρίων και προχωρημένων αθλητών.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε ολιγομελή τμήματα αλλά και SECTIONS ( Α ή Β ) από τους προπονητές και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σε ποιο SECTION ανήκουν λίγο πριν την έναρξη του camp τηλεφωνικά.

Το camp θα διαρκεί 2 ώρες ημερησίως και για τις τρείς ημέρες στο σύνολό του (SECTION A ή SECTION B).
Ώρες λειτουργίας camp:

SECTION A : Μ. Δευτέρα – Μ Τρίτη – Μ Τετάρτη  9.00μμ – 11.00 πμ
SECTION B : Μ. Δευτέρα – Μ Τρίτη – Μ Τετάρτη 11.00πμ – 13.00 μμ

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ SECTION A: 08.45 SECTION B: 10:45
Κόστος συμμετοχής: 50€
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (Μόνο για όσους δεν είναι μέλη της ακαδημίας μας)
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 30/3 και θα γίνονται μόνο στη γραμματεία του Κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Δευτ. – Παρ. 5μμ – 8.30μμ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ: 210-6447861
E-mail: paobasketacademy@gmail.com

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...