Και φέτος το Summer Camp Υγρού Στίβου

  Φέτος διοργανώνεται το 4ο Summer Camp από τα τμήματα Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

  Οι πιτσιρικάδες θα έχουν πλούσιο πρόγραμμα από δραστηριότητες για να μπορέσουν να εξοικειωθούν με τον αθλητισμό και να τον αγαπήσουν. Κολύμβηση, water polo, καταδύσεις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, τραμπολίνο, αναρρίχηση, tae kwon do, στίβος και πινγκ πονγκ είναι μόνο ένα δείγμα αυτών των δραστηριοτήτων. Επίσης, τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία πέρα από τα σπορ, να γνωρίσουν νέους φίλους.

  Στόχος του Παναθηναϊκού, τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά και αυτό θα συμβεί με τους έμπειρους προπονητές που θα τα μυήσουν στον αθλητισμό με βάση το παιχνίδι.

  summer camp 2016 (2)-1

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »