«Και η Γαλατασαράι στο παιχνίδι για Βαγιαννίδη»

  Την Γαλατασαράι εντάσσει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη, τουρκικό δημοσίευμα.

  Τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη παίρνουν και δίνουν, με το τελευταίο να κάνει λόγο για ακόμη μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, η Γαλατασαράι έχει ψηλά στην λίστα της τον ταλαντούχο μπακ του Παναθηναϊκού, καθώς αναζητούν αντικαταστάτη του Μαριάνο στο δεξί άκρο της άμυνας.

  Η πληροφορία ελέγχεται για την εγκυρότητα της, ωστόσο όλα αυτά τα δημοσιεύματα του εξωτερικού και μη, που κάνουν λόγο για αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον 18χρονο, αρχίζουν να κουράζουν κάθε πλευρά γύρω από τον ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζουμε πως εντός της εβδομάδας αναμένεται να λάβει τέλος η υπόθεσή του, ανεξάρτητα απ’ την έκβαση που θα πάρει.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »