Και η Τορίνο «κοιτάζει» Στραματσόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την Αταλάντα και η Τορίνο, φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει το μέλλον της ομάδας για τη νέα χρονιά και αυτό δείχνει από μόνο του ότι είναι ένα στοιχείο παραμονής του στο τριφύλλι.

Παρ’ όλα αυτά, πληροφορίες από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία, αναφέρουν ότι διάφορες Ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Αντρέα Στραματσόνι. Μετά την Αταλάντα που είχε ακουστεί, τώρα και η Τορίνο δείχνει να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Ιταλού στην χώρα του για λογαριασμό της συγκεκριμένης ομάδας.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Ουρμπάνο Κάιρο θα κοιτάξει τους όρους του συμβολαίου του Στραματσόνι με τον Παναθηναϊκό κι έπειτα δεν αποκλείεται να κάνει μια κρούση προς τον Ιταλό προπονητή για να μπορέσει να καταλάβει τα «θέλω» του Στραματσόνι.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.