Και πέταξε ψηλά στον ουρανό…

  Ο Σπύρος Μπόσγας αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον μεγάλο ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ μικρός να μιλήσω για το πρόσωπο που ονομάζεται Παύλος Γιαννακόπουλος.

  Όσο κοινότυπο και να ακούγεται το ελληνικό λεξιλόγιο μοιάζει ανήμπορο να περιγράψει σε όλο του το φάσμα τον ευεργέτη του Παναθηναϊκού. Τι να πρώτο θυμηθώ από εσάς κ. Παύλο; Τις τεράστιες μεταγραφές που επιτύχατε για να κάνετε τον Παναθηναϊκό την πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης; Το ήθος που επιδείξατε ακόμα και σε περιπτώσεις που είχε αδικηθεί κατάφορα ο Παναθηναϊκός; Θα σας αγαπώ και θα σας μνημονεύω πάντα κ. Γιαννακοπουλε. Τα κατορθώματα και οι ενέργειες σας θα γίνουν ιστορίες που θα διηγούμαι στους νεότερούς που δεν είχαν την τύχη να ζήσουν στην ίδια εποχή με εσάς. Δεν επιλέγω σκόπιμα να χρησιμοποίησω την λέξη ταξίδι.

  Γιατί δεν φύγατε για κάποιο ταξίδι κ. Παύλο. Κάθε φορά που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός θα είστε και εσείς παρών. Όπως ήσασταν παραπάνω από μισό αιώνα. Κάποιοι πιστεύουν στην μοίρα. Εγώ πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Και από κάποια ανώτερη δύναμη. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις λοιπόν κύριοι. 10 Ιουνίου 1971 ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο πατέρας όλων μας εγγράφεται για πρώτη φορά στο δημοτικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού. 47 χρόνια μετά αφήνει την τελευταία του πνοή την ίδια μέρα. 13 Ιουνίου 2017. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εμφανίζεται για τελευταία φορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ενώ παρά την διαφαινόμενη βεβαρημένη του κατάσταση «πιάνεται» επ αυτοφόρω από τον φωτογραφικό φακό να τραγουδάει τον ύμνο του «τριφυλλιού». Την ίδια μέρα ένα χρόνο μετά ακριβώς στις 13 του Ιούνη όλοι εμείς τα παιδιά του θα έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουμε. Θα έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να του αποδώσουμε έναν ελάχιστο φόρο τιμής για όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Και ποιος ξέρει. Μπορεί και ΑΥΤΟΣ να σίγοτραγουδάει και αύριο μαζί μας.

  Υ.Γ –« Πόσα δισεκατομμύρια έχετε ξοδέψει για τον Παναθηναϊκό;» – « Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει τα πάντα και όλες τις θυσίες. Η αγάπη που μου δίνει δεν μετριέται με όλα τα χρήματα του κόσμου».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »