«Και του χρόνου θα πω εγώ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε λίγο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος να πει στον Δημήτρη Διαμαντίδη μια ατάκα, όπου δείχνει την επιθυμία του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ να συνεχίσει ο αρχηγός για μια ακόμα χρονιά.

Η απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ότι στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από τα παρκέ είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Όπως γνωστή είναι και η επιθυμία των ανθρώπων της ΚΑΕ και του ίδιου του κόσμου του τριφυλλιού να αλλάξει απόφαση ο αρχηγός και να συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμα. Ωστόσο το να αλλάξεις γνώμη στον Διαμαντίδη είναι κομματάκι δύσκολο.

Πάντως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε και πάλι με τον τρόπο του την επιθυμία του να παραμείνει στα παρκέ για μια ακόμα χρονιά ο Μητσάρας, λέγοντάς του μια χαρακτηριστική ατάκα λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Συγκεκριμένα του είπε: «Και του χρόνου θα πω εγώ». Η ελπίδα λένε πεθαίνει πάντα τελευταία και όλοι έστω και λίγο ελπίζουμε ότι μπορεί να συνεχίσει ο Διαμαντίδης.

Δείτε από την παρακάμερα του τελικού τη συγκεκριμένη σκηνή:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.