Καλαντάντζε στο Prasinoforos.gr: «Δεν γινόταν να χάσουμε στο τάι μπρέικ»!

Η κορυφαία παίχτρια του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση απέναντι στην Θέτις Βούλας, Άννα Καλαντάντζε, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την λήξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Βασίλης Ντούτσης.

Για το ματς:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι.Δ υστυχώς ενώ ξεκινήσαμε ιδανικά στα δύο πρώτα σετ, επαναπαυτήκαμε στο τρίτο και στο τέταρτο σετ, εκεί πού ήμασταν χαμηλά κοντράραμε, και στο ται μπρέικ απλά πιστέψαμε ότι δεν γινόταν να χάσουμε σήμερα κι εκεί σηκωθήκαμε».

Για την απόδοση της:

«Το ήθελα σήμερα περισσότερο για την ομάδα, όχι για μένα, η ομάδα ήθελε την νίκη, θα προτιμούσα βέβαια να ήταν καθαρή σαν σκορ, αλλά δεν πειράζει άλλωστε το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί πόσο μάλλον όταν είναι τόσο ανταγωνιστικό».

Για τα πλέι οφ και μία πιθανή συνάντηση με τον Α.Ο Θήρας:

«Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε τίποτα, γιατί όλες οι ομάδες από το ένα έως το έξι είναι πολύ καλές ομάδες, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και εμάς καθήκον μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, τον Παναθηναϊκό.

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Εμείς μεταξύ μας οι αθλήτριες είμαστε πολύ δεμένες παίζουμε η μία για την άλλη και αυτό θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».