Καλαμπάκος: «Έγκλημα που λείπει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος αναφέρθηκε στην απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League, ενώ σχολίασε και την φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός βγάζει μια ταλαιπωρία, βέβαια δικαιολογείται. Κι αυτός και πολύ η ΑΕΚ επειδή ξεκίνησε νωρίτερα, δείχνουν μια κούραση. Εγώ πιστεύω ότι οι αλλαγές προπονητών δεν κάνουν πάντα καλό. Ποιος μπορεί να κρίνει τον Κάτας; Βρήκε μία καινούργια ομάδα. Ας τον αφήσουμε να φτιάξει μία καινούργια ομάδα του χρόνου και μετά θα τον κρίνουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία συνέχεια αρκετών διοικητικών και οικονομικών γεγονότων, κάπου θα φρενάρει και θα πρέπει να χτίζεται κάτι καινούργιο. Να έχουμε υπομονή» ανέφερε για το «τριφύλλι» ο έμπειρος τεχνικός.

Όσον αφορά την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα είπε: «Δεν έχουν την πολυτέλεια τα δυο θηρία να παίζουν με τα κουβαδάκια τους και να μη θέλει ο ένας την παραλία του άλλου. Το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός. Αυτό είναι έγκλημα. Δεν σχολιάζω ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, όταν ήταν μαζί, το άθλημα πήγαινε καλά».