Καλάθης-Ράις το καλύτερο δίδυμο της Ευρωλίγκας σε ασίστ στην ιστορία! (Pic)

Καλάθης και Ράις συνεργάστηκαν για πρώτη φορά φέτος στον Παναθηναϊκό με αυτό να αρκεί να τους βάλει μέσα στα κορυφαία δίδυμα σε ασίστ στην Ευρωλίγκα.

Η φετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο περίεργη με διάφορα σκασμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας με αποκορύφωμα την διακοπή της Ευρωλίγκας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στα πιο πρακτικά ο Καλάθης την φετινή σεζόν μετράει 9.1 ασίστ ανά παιχνίδι, με τις 2.8 που μοιράζει ο Ράις μας κάνει 11.9 ασίστ ανά παιχνίδι.

Καλάθης και Ράις συνέδεσαν ένα από τα κορυφαία δίδυμα της Ευρωλίγκας σε ασίστ ξεπερνώντας τους Heurtel και Granger της Ανατολού Εφές το 2015-2016 που τελείωσαν την σεζόν 11.8 ασίστ.

Της λίστας έπονται δίδυμα όπως αυτό του Ντε Κολό με τον Τεόντοσιτς, του Γιούλ με τον Ροντρίγκεζ και του Καμπάτσο και φυσικά το δίδυμο του Καλάθη με τον Διαμαντίδη της σεζόν 2015-2016.

Βέβαια, όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν εφόσον συνεχιστεί η Ευρωλίγκα είτε θετικά για το «πράσινο» δίδυμο διατηρώντας η ανεβάζοντας τους μέσους όρους τους είτε αρνητικά με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να διατηρηθούν στην κορυφή της λίστας.