Καλεί έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Γιαννακόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γιανναρά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πολύ σύντομα θα ορίσει ημερομηνία για την συνέντευξη τύπου ώστε να τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Η συνέντευξη αυτή θα είναι η συνέχεια της περσινής που είχε δώσει με κύρια θέματα το PaoAlive και τον Βοτανικό. Τότε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και μεγαλομέτοχος τη ΚΑΕ είχε δώσει κάποια χρονοδιαγράμματα σχετικά με δεσμεύσεις της πολιτείας τα οποία έχουν περάσει και ίδιος θέλει να κάνει την αποτίμηση του.

Επιπλέον, θα μιλήσει για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και τα μελλοντικά του πλάνα για όλα τα τμήματα στην μετά κορονοϊό εποχή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πολύ απογοητευμένος και προβληματισμένος με πρόσωπα και καταστάσεις και θέλει να ορίσει με σαφήνεια τον δρόμο που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Καθώς, οι συνέπειες τις πανδημίες είναι τεράστιες και το μέλλον αρκετά δυσοίωνο.

Έχει κάνει αρκετές προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια για τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να βρεθούν κι άλλοι συμπαραστάτες στο πλευρό του. Ας ελπίσουμε πως αυτά που θα πει μόνο καλό θα κάνουν και όχι κακό.

Τέλος στη συγκεκριμένη συνέντευξη θα γίνουν πολύ σημαντικές δηλώσεις για τον μπασκετικό και ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την συνέντευξη τύπου κάντε κλικ ΕΔΩ.