Κάλεσαν τον μάνατζερ του Μολέντο στην Αθήνα

Να τελειώνει το θέμα του Μολέντο θέλουν στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει με τους πράσινους για ανανέωση του συμβολαίου του ωστόσο ο μάνατζέρ του όποτε έχει έρθει στην Αθήνα δεν έχει ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τους παίκτες του απόλυτα αφοσιωμένους στις προπονήσεις και τους αγώνες και έτσι, έχει επισημάνει ότι και αυτή η εκκρεμότητα πρέπει να τελειώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε συζήτηση με τον Βραζιλιάνο εξηγώντας του ότι τον θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη… δουλειά του και δίχως αμφιβολίες για την παραμονή του.

Έτσι ο Κώστας Διαμαντόπουλος, ο οποίος ασκεί καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και ενδεχομένως να τα αναλάβει και επίσημα, είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Μολέντο ζητώντας του να έρθει στην Αθήνα και να αρχίσουν οι συζητήσεις για να κλείσει το θέμα. Θετικά ή αρνητικά. Είτε υπογράφοντας την επέκταση συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί είτε αποφασίζοντας από κοινού ότι θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση τον Ιανουάριο.

Πηγή: Sport-fm.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.