Κάλεσμα Θύρας 13 για βροντερό παρών στο Caravel!

  Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει βροντερό παρών τη Δευτέρα (8/5) στις 18:00 στο Caravel.

  Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League και με νίκη… αγκαλιάζει το πρωτάθλημα.

  Ο φορέας των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Caravel για εμψύχωση της «πράσινης» αποστολής κατά την αναχώρηση για το Φάληρο.

  Η ανακοίνωση:

  ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ… Ενάντια σε αυτούς που τόσα χρόνια κατακρεουργούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο,  

  ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ… Ενάντια σε αυτούς που με σκοπό να μαζέψουν αποφάγια ανοίγουν τα πόδια τους, 

  ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ… Ενάντια σε αυτούς που φέτος με προεδρικό διάταγμα και με βραβείο ευρεσιτεχνίας κάθε Σαββατοκύριακο διεκδικούν το πρωτάθλημα,  

  ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ … Ενάντια σε αυτούς λοιπόν, όπου ο πρωταθλητής φέτος Παναθηναϊκός μας θα βάλει τίτλους τέλους για όλους τους!  

  Ο κόσμος της ομάδας μας στις 18:00 ώρα την Δευτέρα θα δώσει βροντερό παρών στο Κάραβελ. Πάθος και τρέλα για το πιο @ρχιδάτο πρωτάθλημα εναντίων όλων.  

   Υ. Γ. Ενάντια σε όλους εσάς τους ΑΡΔ που μιλάτε με περίσσιο ενθουσιασμό, καθώς δύο ομάδες είναι ισόβαθμες δύο αγωνιστικές πριν το τέλος αλλά δεν μας λέτε πως η μία από αυτές τις ομάδες έχει φτάσει στο να κατέχει αυτούς τους βαθμούς…. 

  ΘΥΡΑ 13 – 1966 

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια