Καλημέρη: “Θα δουλέψουμε πιο σκληρά”

Η Κική Καλημέρη μίλησε στο Prasinoforos.gr για ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ήττα τις πόνεσε αλλά θα τις βοηθήσει να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά.

1) Ο Παναθηναϊκός παρά την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλατε ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτή η ήττα για την δύσκολη συνέχεια που σας περιμένει;
Η ήττα από τον ολυμπιακό σίγουρα μας πόνεσε, άλλα αυτό θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ μέσα στο γήπεδο.
2) Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κατά την γνώμη σου ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν στην ήττα;
Κατά την γνώμη μου σίγουρα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα rebound καθώς η ομάδα του ολυμπιακού είχε σχεδόν 10 παραπάνω από εμάς !
3) Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την δύσκολη συνέχεια.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την παρουσία τους. Έχουμε ακόμα πολύ μεγάλη συνεχεία και ελπίζουμε να είναι η ίδια η στήριξη τους καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο για όλους μας.
Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.