Κάλινιτς: «Ο Ράντονιτς είχε πρόβλημα επικοινωνίας στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκολα Κάλινιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πέρασμα του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η γλώσσα ήταν ένα βασικό πρόβλημα, με τους «πράσινους» να δίνουν παραπάνω χρόνο στον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Basketnews»:

Για τον λόγο που δεν πέτυχε ο Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό: Δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια τους γιατί παίζαμε ταυτόχρονα. Αλλά μάλλον, ήταν έλλειψη επικοινωνίας. Το σύστημά του και ο τρόπος του μοιράζονταν τον χρόνο. Μην με παρεξηγήσετε. Ο Παναθηναϊκός μάλλον του έδωσε πολύ χρόνο. Στο παρελθόν άλλαζαν πολύ πιο γρήγορα προπονητή. Αλλά το στυλ και ο τρόπος του να κάνει τα πράγματα δεν ταίριαζε με την ομάδα. Ίσως το εμπόδιο με την γλώσσα να ήταν μεγαλύτερο από όσο μπορούσε να αντέξει για να εξηγήσει τι ήθελε από τους παίκτες του».

Για το αν έχει ο Ράντονιτς καλή επικοινωνία με τους Σέρβους παίκτες: «Ναι έχει. Αλλά είναι διαφορετικό όταν έχεις 3-4 ξένους παίκτες από το να έχεις μια ομάδα γεμάτη ξένους. Τον σέβομαι πολύ ως προπονητή. Νομίζω ότι είναι υπέροχος. Προφανώς και του είναι πιο εύκολο να προπονήσει στη Σερβία. Νομίζω ότι θα δείξει ότι είναι καλός προπονητής στην επόμενη δουλειά του».

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια