Καλμαζίδης: «Μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά δεν μας ένοιαζε η γνώμη τους»

   Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν.

  Αναλυτικά όσα ανέφερε:

  «Κάναμε το χρέος μας, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για σχεδόν όλα τα κορίτσια, πρώτη φορά βρίσκεται τόσος κόσμος σε ένα ωραίο και μεγάλο γήπεδο. Αυτό προσπαθούσα να περάσω στα κορίτσια όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ότι και να λέμε δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις και φάνηκε στο πρώτο σετ που ήμασταν σφιγμένοι. Σιγά σιγά μπήκαμε στο παιχνίδι και ήμασταν όλο και πιο δυνατοί.

  Μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά δεν ασχολούμαστε με το τι λένε οι υπόλοιποι για εμάς, δεν πήγαμε καλά στον τελικό Κυπέλλου, αλλά είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα και το υλικό για να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Κάναμε βήματα για να είμαστε πιο δυνατοί, οπωσδήποτε είναι δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή.

  Έχω αρκετά πράγματα στο μυαλό μου, είναι η πρώτη φορά που είμαι σε σύλλογο στο γυναικείο βόλεϊ, σιγά σιγά βελτιωνόμασταν, υπάρχουν ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Τα κορίτσια πρέπει να μπουν σε επαγγελματικά επίπεδα, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν το βόλεϊ».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια