Καλμαζίδης: «Θα δώσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας»

  Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τους τελικούς της Volley League γυναικών, μίλησε για το πλεονέκτημα έδρας, τη φετινή άνοδο του πρωταθλήματος, την παρουσία του στο «τριφύλλι», ενώ έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  Αρχικά ανέφερε:

  «Όλοι είμαστε χαρούμενοι, γιατί παλεύουμε πολλούς μήνες να φτάσουμε στο σημαντικό στόχο της χρονιάς. Έχουμε δει συναρπαστικά παιχνίδια φέτος. Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος και όσο το δυνατόν πιο ψηλά, δηλαδή να πάρουμε το πρωτάθλημα».

  Για το πλεονέκτημα της έδρας και τα «μπρέικ» που πήραν και οι δύο ομάδες:

  «Έχουμε δει στο παρελθόν ότι οι έδρες μπορούν να ανατραπούν. Σίγουρα υπάρχει μια ώθηση από την εξέδρα όταν είσαι στο γήπεδο σου, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος όλα μπορούν να γίνουν»

  Για το πρωτάθλημα συνολικά:

  «Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, το ιδανικό θα ήταν να αποφύγουμε περιπτώσεις όπως αυτή του ΖΑΟΝ φέτος. Επίσης το να παίζουμε σε κατάλληλα γήπεδα είναι σημαντικό. Παίξαμε δηλαδή σε γήπεδα που είχαν μέσα μπασκέτες, ήταν ακατάλληλα για το άθλημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στις υπόλοιπες ομάδες που δημιούργησαν ένα πολύ καλό επίπεδο στο πρωτάθλημα. Όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες. Είδαμε την πορεία της Σαντορίνης στο Κύπελλο, του Άρη στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είχαν συνεισφορά στην άνοδο του επιπέδου».

  Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του στην… αλλαγή της πορείας του Παναθηναϊκού φέτος:

  «Δεν ξέρω αν βοήθησε η δική μου έλευση για να αλλάξει η εικόνα στον Παναθηναϊκό. Αυτό το κρίνουν οι υπόλοιποι. Εγώ όπου πάω προσπαθώ να βοηθάω να υπάρξει βελτίωση και να υπάρχει μία καλή αγωνιστική εικόνα».

  Το μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας:

  «Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας ότι θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Άλλες φορές θα τα καταφέρουμε εμείς, άλλες ο αντίπαλος. Αυτά πάντα συμβαίνουν. Φυσικά θα βγουν μπροστά οι προσωπικότητες και το πάθος, που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλοι όμως θα δώσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας αλλά και για την εικόνα του αθλήματος».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια