Μαντζούκας: «Καλύτερη επιλογή ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό»!

  Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε τόσο για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο μεταγράφηκε μόλις χθες, ενώ ανέφερε και τους λόγους που θεωρεί την προοπτική του «τριφυλλιού» καλύτερη από αυτή των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στη κάμερα της ΕΡΤ.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 17χρονος φόργουορντ:

  «Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω σήμερα την ομάδα μου. Δυστυχώς αυτό το τελευταίο παιχνίδι δεν συνοδεύτηκε με μία νίκη. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά, εγώ είπα στον κόουτς ότι αν με χρειαστεί θα είμαι έτοιμος, αλλά θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να προφυλαχθώ και όλα καλά.

  Σίγουρα ο Προμηθέας για μένα είναι μία οικογένεια, με όλους τους ανθρώπους έχω άψογες σχέσεις. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Σίγουρα θα συνεχίσω να έχω επαφή με τους ανθρώπους του Προμηθέα.

  Ήρθαν σχετικά γρήγορα τα πράγματα, δεν περίμενα να γίνει κάτι μέσα στην χρονιά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πλησίασαν τους ανθρώπους που με αντιπροσωπεύουν. Θα προσπαθήσω να αποδείξω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον εαυτό μου κυρίως ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα.

  Δεν πήγε κάτι στραβά με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, απλά θεώρησα ότι δεν ήταν το καλύτερο για μένα. Αυτή η πρόταση τώρα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για μένα.

  Είναι τεράστια τιμή να παίζεις γι’ αυτή την φανέλα, γι’ αυτόν τον σύλλογο. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να δουλεύω και ακόμη περισσότερο. Από κει και πέρα, σκαλί-σκαλί, βήμα-βήμα να γίνομαι καλύτερος.

  Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Από βδομάδα θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό. Θα επιστρέψω στην Πάτρα να κάνω κάποια πράγματα και από βδομάδα θα έρθω στην Αθήνα».