Καμία επαφή Γκέρσον-Παναθηναϊκού!

Γρήγορα-γρήγορα ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού προπονητή, Δημήτρης Μπούρας  δείχνει πως δεν έχει τη διάθεση να τραβήξει πολύ το θέμα και έτσι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα διαψεύδει τις επαφές Παναθηναϊκού και Γκέρσον.

Οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα είναι και αρκετά σημαντικές για τον Παναθηναϊκό. Πριν λίγο σας μεταφέραμε ότι είχε ακουστεί ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πίνι Γκέρσον. Μάλιστα κάποια άλλα site τον είχαν ήδη κλεισμένο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού προπονητή, Δημήτρης Μπούρας έσπευσε να διαψεύσει την οποιαδήποτε επαφή του Γκέρσον με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν έχει γίνει καμία επαφή. Απορώ πώς βγαίνει ένα τέτοιο θέμα την ώρα που ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ο Πίνι απλώς έρχεται και βλέπει τους αγώνες».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...