Καμία μείωση στα μεγάλα συμβόλαια

  Παρά τις επιπτώσεις που θα επιφέρει ο κορωνοϊός, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ζητήσει αναπροσαρμογή στα μεγάλα συμβόλαια των παικτών του.

  Ο κορωνοϊός είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει τα οικονομικά όλων των ομάδων ανά χώρα. Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καθώς είναι σύλλογος μιας χώρας που αυτή τη στιγμή ταλανίζεται από την πανδημία.

  Όπως όλα δείχνουν, στον Παναθηναϊκό δεν θα υπάρξει σημαντική μείωση στο μπάτζετ, αλλά ούτε και αύξηση που προβλεπόταν προ κορωνοϊού. Επίσης, τη στιγμή που άλλες ομάδες στην Ευρώπη έχουν αρχίσει ήδη να προτείνουν μείωση μισθών στους παίκτες τους, στο «τριφύλλι» φαίνεται πως δεν υπάρχει – ακόμη – αυτή η σκέψη.

  Βέβαια, αν υπάρξει αργότερα τα συμβόλαια που θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν είναι αυτά των Κουρμπέλη, Αγιούμπ και Καρλίτος που αγγίζουν τα 500.000 ευρώ το καθένα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »