Καμία οριστική απόφαση για Βόβορα!

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasinoforos.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει δώσει ακόμη οριστικά τα «κλειδιά» του Παναθηναϊκού στον Γιώργο Βόβορα. Όλο το ρεπορτάζ!

  Παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και τον Έλληνα προπονητή, ασφαλείς πληροφορίες του Prasinoforos.gr αναφέρουν πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ώστε να μην μπορεί να ανατραπεί.

  Υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές με τις συζητήσεις να έχουν φτάσει κοντά σε μία προφορική συμφωνία ώστε ο Γιώργος Βόβορας να αναλάβει τα ηνία του τμήματος. Οριστική απόφαση όμως δεν υπάρχει ακόμη και μία απρόσμενη εξέλιξη θα μπορούσε να ανατρέψει τα υπάρχοντα δεδομένα.

  Φυσικά το όνομα του κόουτς Βόβορα είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί την δεδομένη στιγμή, όμως εφ’ όσον δεν έχει δοθεί το τελικό «ΟΚ» από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

  Μετά και την οριστική διακοπή της Ευρωλίγκα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις ώστε να διευθετηθεί πρώτα το θέμα του προπονητή και έπειτα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική σεζόν.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »