«Καμία πρόταση 7εκ από NOVA – Συζητάει με Cosmote TV ο Παναθηναϊκός»!

  Η προσπάθεια προσέγγισης της Nova προκειμένου να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό, τα 6 εκατ. ευρώ συν μπόνους που δεν συζητάει καν το τριφύλλι και οι τελικές συμβάσεις με την Cosmote TV.

  Ύστατη προσπάθεια με στόχο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα η Nova. Σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr, η επίσημη πρόταση που κατατέθηκε στην τελευταία προσέγγιση της Nova προς τον Παναθηναϊκό ήταν ύψους 5.7 εκατ. ευρώ.

  Λίγο αργότερα υπήρξε ανεπίσημη βολιδοσκόπηση προς τους πράσινους για το αν θα δέχονταν ποσό ύψους 6 εκατ. ευρώ, συν ένα επιπλέον ποσό, δίκην μπόνους, που θα αυξάνεται ανάλογα με τη βαθμολογική θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα, από την τέταρτη θέση και πάνω.

  Στο τραπέζι δεν έπεσε ποτέ πρόταση ύψους 7 εκατ. ούτε υπήρξε ανεπίσημη φιλολογική προσέγγιση ή υπόνοια για το συγκεκριμένο νούμερο.

  Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι με πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός ούτε που θα τα συζητούσε, ενώ η πληροφορία για αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Άρη έναντι ποσού 4 εκατ. ευρώ (ενόσω η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη συμβόλαιο σε ισχύ με τη Nova), περισσότερο μεγάλωσε την απόσταση της Nova με τον Παναθηναϊκό παρά τη μίκρυνε.

  Ως εκ τούτου, η κατάσταση δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως παρουσιάζεται, παρά το γεγονός ότι η νέα ιδιοκτησία του συνδρομητικού καναλιού, προεξέχοντος του Νίκου Σταθόπουλου, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά τη λαίλαπα της διοίκησης Πάνου Παπαδόπουλου, η οποία δεν σχετίζεται μόνο με το οικονομικό σκέλος αλλά γενικώς με τον τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισης των ομάδων της Super League 1.

  Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει με το θέμα των ετήσιων συνδρομών για το «Παναθηναϊκός TV» και ταυτόχρονα βρίσκεται σε φάση υλοποίησης των τελικών συμβάσεων με τη Cosmote.

  Είναι προφανές ότι μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό, πλην όμως μόνο με θεαματική ανατροπή μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »