Καμία πρόταση ΠΑΟΚ σε Ινσούα!

  Δημοσιεύματα φέρνουν τον ΠΑΟΚ να καταθέτει προ ημερών πρόταση στον Ινσούα, ωστόσο, ο Δικέφαλος προσανατολίζεται να μείνει μακριά από οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση.

  Το όνομα του Εμάνουελ Ινσούα επανήλθε στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα μέσα από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον ΠΑΟΚ να καταθέτει προ ημερών νέα πρόταση, ιδιαίτερα ελκυστική δεδομένου πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό… εκκρεμεί.

  Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Αργεντινού ακούγεται για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο, αυτήν την φορά τα δεδομένα της υπόθεσης είναι διαφορετικά. Πέρσι τον Ιούλιο, υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον από τους «ασπρόμαυρους» δεδομένης της εκτίμησης που υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ στην αξία του και έγιναν κάποιες πρώτες συζητήσεις…

  Στην παρούσα φάση, όμως, ο Ινσούα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάτι που γίνεται απόλυτα σαφές από το γεγονός ότι όχι μόνο δεν έχει κατατεθεί πρόταση -όπως γράφτηκε- αλλά δεν εκφράστηκε ούτε ενδιαφέρον επί του παρόντος.

  Και αυτό επειδή στις τάξεις του Δικεφάλου ήθελαν και αποφάσισαν να κινηθούν διαφορετικά, μένοντας μακριά από οποιαδήποτε συζήτηση με τον παίκτη του Παναθηναϊκού – παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του 28χρονου ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και τυπικά μένει ελεύθερος, έχοντας το δικαίωμα να διαπραγματεύεται με υποψήφιους «μνηστήρες».

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »