Καμπερίδης στο Prasinoforos.gr: «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Καμπερίδης, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό. Τι είπε για την αμφισβητούμενη φάση…

Για την απόφαση να δώσουν τον πόντο στον Ολυμπιακό:

«Το σκεπτικό είναι όταν δεν μπορούν να πάρουν γνώμη του VAR ισχύει η γνώμη των διαιτητών. Θα μπορούσαν να το δώσουν ως μη γενόμενο, όμως δεν έγινε. Εμάς μας πληγώνει ήττα και μας πεισμώνει».

Για το ματς:

«Ενώ στο πρώτο και στο τρίτο δεν παίξαμε τόσο καλά, στο δεύτερο και στο τέταρτο βγάλαμε αντίδραση, παλέψαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι δύο φορές. Φτάσαμε να το διεκδικούμε μέχρι τελευταίο πόντο, είμαι περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας. Ελπίζουμε ότι μέσα από αυτά τα παιχνίδια, τις δυσκολίες και τις αδικίες θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας και θα εξελιχτούμε σαν ομάδα και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για την επιλογή να χρησιμοποιήσει την Κωνσταντέλλου:

«Εγώ όλα τα παιδιά τα υπολογίζω και τα έχω φέρει εδώ πέρα για να παίξουνε, δεν τα έφερα για να συμπληρώνουν την προπόνηση. Όποια εξελίσσεται και μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό θα έχεις της ευκαιρίες. Καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.