Προφορική συμφωνία με Καμπετσή!

Ο Πιερ Ντρεοσί συναντήθηκε χθες με τον Αργύρη Καμπετσή και έφτασε σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα επιθετικού.

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν γρήγορα και κατέθεσαν πρόταση στον Αργύρη Καμπετσή για νέο τετραετές συμβόλαιο. Χθες ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» συναντήθηκε με τον νεαρό επιθετικό, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία. Μόνη λεπτομέρεια που δεν έχει διευθετηθεί είναι αν το συμβόλαιο θα είναι έως το καλοκαίρι του 2023 ή του 2024.

Πλέον απομένει να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο Αργύρης Καμπετσής να παραμείνει και επίσημα… κάτοικος Λεωφόρου.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.