«Κανάλι μεταγραφικής συνεργασίας» Παναθηναϊκού – Βαγιαδολίδ λένε οι Ισπανοί

Δημοσίευμα στην Ισπανία κάνει λόγο για συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Βαγιαδολίδ σε μεταγραφικά θέματα.

Ισπανικό δημοσίευμα που είδε πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι οι πράσινοι πλέον βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Βαγιαδολίδ για μεταγραφικά θέματα.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από τότε που ο Ανουάρ έφτασε στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη χρονιά, η ελληνική ομάδα έχει στρέψει το βλέμμα της προς την Βαγιαδολίδ και μάλιστα ρώτησε για πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου κινήθηκαν για τους Ανουάρ, Κίκο Πέρεζ και Ελ Χασέν, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν.

Αυτή τη χρονική στιγμή, υπάρχουν δύο παίκτες, για τους οποίους διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο και Αγουάδο. Η μεταγραφή του δεξιού μπακ φαίνεται να έχει κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, εκτός αν κάτι πάει πολύ στραβά. Ο Αντονίτο θα έρθει χωρίς κάποιο κόστος.

Η περίπτωση του αμυντικού χαφ είναι πιο πολύπλοκη, καθώς ο Αγουάδο έχει πρόταση από την Φουενλαπράδα.

Οι πολύ καλές σχέσεις του Τσάβι Ρόκα με τους Γκόμεζ και Σέρζιο (άνθρωποι της Βαγιαδολίδ) μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες ανταλλαγές τα επόμενα χρόνια. Η Βαγιαδολίδ επίσης θα έχει το… προβάδισμα σε περίπτωση που θέλει να κάνει δικό της κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού στο μέλλον»