Κάναντι: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς ο Παναθηναϊκός»

  O προπονητής του Ατρομήτου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NovaSports για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα του τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο ματς ως μια μεγάλη πρόκληση.

  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

  «Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μου. Αν έχουμε μια καλή εμφάνιση θα μπορέσουμε να πάρουμε πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ξέρουμε πως από όταν άλλαξε προπονητή πήρε 2 νίκες και μία ισοπαλία, συνολικά 7 βαθμούς. Έχει αλλάξει η ψυχολογία τους, αλλά και εμείς μέσα από την προπόνηση μας προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι.»

  Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί η αναμέτρηση:

  «Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Η ομάδα που θα καταφέρει να βγάλει περισσότερη ενέργεια, είτε θα κερδίσει είτε θα πάρει αποτέλεσμα. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε ενέργεια, θέλουμε να κάνουμε καινούργια πράγματα και νομίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει.»

  Για το ποια πιστεύει ότι είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού:

  «Βασικό στοιχείο είναι η επικινδυνότητα των δύο επιθετικών που έχει μπροστά. Υπάρχει και ο Χατζηγιοβάνης που έχει πολύ ποιότητα, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και λειτουργήσουμε σωστά όπως έχω δείξει στους ποδοσφαιριστές μου, πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε»