Κανένα θέμα Ίσλα στον Παναθηναϊκό

Παρά το δημοσίευμα από την Τουρκία ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ίσλα πόσο δε μάλλον να έχει κάνει και πρόταση 500.000 ευρώ στον παίκτη.

Η άρνηση του Ίσλα στην πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς και η απόφαση τού να παραμείνει στην Ευρώπη από πολλούς συνδυάστηκε με τον Παναθηναϊκό. Σε συνδυασμό, βέβαια, και με το tweet του Χιλιανού δημοσιαγράφου στο ESPN της Χιλής πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους 500.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη για 3 χρόνια έκανε τους φίλους της ομάδας να πιστεύουν στην περίπτωσή του. Μέσα σε όλα ήρθαν και οι Τούρκοι να γράψουν πως ο παίκτης συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό δημιουργώντας προσδοκίες.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ούτε «ναι» του Ίσλα αλλά ούτε και τα λεφτά που γράφονται για τον Χιλιανό. Ο παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό όπως και στις άλλες μεγάλες ομάδες. Εξάλλου το κασέ του Ίσλα στην Φενέρ άγγιζε τα 2εκ πράγμα που σημαίνει πως και ακόμα να έδινε στον παίκτη ο Παναθηναϊκό τα 500.000 ίσως να μην ήταν αρκετά για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Τσάβι Ρόκα προχωρά την περίπτωση του δεξιού μπακ η οποία όμως δεν είναι ο Μαουρίτσιο Ίσλα. Με την περίπτωση που κοιτάει ο Ρόκα να είναι ένας παίκτης με σαφώς μικρότερο κασέ και νεότερος ηλικιακά.