Κανένα θέμα Παναθηναϊκού-Ουάρντα!

  Εκτός πραγματικότητας είναι όλα τα δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Αμρ Ουάρντα με τον Παναθηναϊκό.

  Μια ανεξήγητα έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες από συγκεκριμένα μέσα που «έστελνε» τον Αμρ Ουάρντα στον Παναθηναϊκό. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει καμία απολύτως βάση. Εξάλλου, για διάφορους λόγους θα ήταν «βλακώδες» να κινηθούν για την απόκτηση του Αιγύπτιου οι «πράσινοι».

  Για αυτό και υπήρξε πλήρης διάψευση από την ΠΑΕ πριν λίγη ώρα. Για μια ομάδα στο επίπεδο του Παναθηναϊκού θα ήταν απαγορευτικό να αποκτήσει τον Ουάρντα. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον χαρακτήρα του και διάφορες συμπεριφορές που τον έχουν κάνει «διάσημο» για όλους τους λάθος λόγους.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »