Κανονικά στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς είναι ο Μακέντα

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Μακέντα εκτός πλάνων του Σέρβου προπονητή με τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίζει πως ο Ιταλός φορ βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φεντερικό Μακέντα να βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. 

Με αφορμή αυτά ο Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς ο Μακέντα όχι μόνο δεν αποχωρεί, αλλά βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Όπως σημείωναν από το τριφύλλι, δεν υπάρχει καν πρόθεση παραχώρησης του Μακέντα και ουδεμία πρόθεση διαζυγίου υφίσταται, πόσο μάλλον απόφαση. 

Ο Μακέντα λοιπόν προστίθεται στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε με καλά λόγια για τους Φραν Βέλεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, ενώ από τη μεσαία γραμμή ειδική αναφορά έγινε στους Ζοσέ Μαουρίσιο και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. 

Από τη μεσοεπιθετική γραμμή έχει ξεχωρίσει τα χαρακτηριστικά των Λούκας Βιγιαφάνιες και Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ ειδική αναφορά πραγματοποίησε για τον Φώτη Ιωαννίδη, εξυμνώντας την προοπτική του.