«Κάντε υπομονή για το καλό της ομάδας»

  Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό οδηγεί την ΠΑΕ στο να επικοινωνήσει με όλους τους πιστωτές της και να ζητήσει απ’ αυτούς να μην τραβήξουν την σκανδάλη προχωρώντας σε ακραίες ενέργειες, διότι ο σύλλογος θα πέσει στον γκρεμό.

  Ο Νοέμβριος είναι στην ενδέκατη μέρα του και όσο περνούν οι μέρες και δεν μπαίνει κάποιος μπροστά, ώστε να ηγηθεί και να σώσει το σύλλογο, τότε τα πράγματα θα γίνονται όλο και δυσκολότερα. Στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα, καθώς τα έξοδα τρέχουν και δεν υπάρχει ρευστό για την κάλυψη αυτών.

  Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να επικοινωνήσει μέσω επιστολών της με όλους τους πιστωτές της είτε είναι παίκτες, προπονητές, είτε άλλοι σύλλογοι και να τους ζητήσει να κάνουν υπομονή και να τρενάρουν λίγο τα πράγματα. Στόχος της «πράσινης» ΠΑΕ είναι να πείσει τους πιστωτές της να μην προχωρήσουν σε ακραίες αντιδράσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πρόσκρουση του συλλόγου στα βράχια.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »