Καπάζογλου: «Ο Καλάθης δεν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα»

  Ο Πάνος Καπάζογλου, σε podcast εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου για λογαριασμό του Sport24, «The Show must go on», δήλωσε πως ο Καλάθης δεν είναι ακόμη παίκτης της Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλάνοι έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τον 31χρονο γκαρντ.

  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο Παναγιώτης Καπάζογλου για τον Νικ Καλάθη: «O Kαλάθης δεν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η «Μπάρτσα» έχει κάποιες πιθανότητες, όπως έχουν και άλλες ομάδες, όταν τελειώσει και αν τελειώσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό και τις διοικητικές αλλαγές, που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες».

  Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει ακόμη για τον Καλάθη, αν και προς τα εκεί δείχνουν όλα ότι θα πάει. Ο Νικ, από μεριάς του, έκανε μια προληπτική κίνηση, ένα προληπτικό τραπέζι, αποχαιρετώντας τους ανθρώπους των πράσινων, καθώς θα αποχωρήσει για την Αμερική και πιθανώς να μην είχε την δυνατότητα να το κάνει, όταν τα πράγματα τελειώσουν.

  Σε γενικές γραμμές, η Μπαρτσελόνα έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και δείχνει ότι αγωνιστικά ταιριάζει περισσότερο από όλους σε αυτά που θέλει ο Νικ.

  Για τον Νικ, η βασική προτεραιότητα του είναι τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Έχει παίξει οκτώ χρόνια στην ομάδα, έχει δεθεί και παρακολουθεί το διοικητικό θέμα, περιμένοντας να δει που θα καταλήξει όλο αυτό.

  Οι επαφές με τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ολοκληρωθεί. Υπάρχει μια νέα διοικητική πραγματικότητα, η οποία προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Θα δούμε αν θα συνεχιστούν οι συζητήσεις από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη εβδομάδα.»

  Nα θυμίσουμε βέβαια, πως πέρα από το «αποχαιρετιστήριο» γεύμα που ανέφερε ο γνωστός μάνατζερ, ο Παναθηναϊκός προπονείται χωρίς τον Νικ.