Καπογιάννη: «Δοκιμάσαμε τα πάντα αλλά δεν δούλεψαν – Ο Ολυμπιακός έχει το άγχος»

Η Ελληνίδα κόουτς μίλησε στην κάμερα του SDNA και αναφέρθηκε πως στο συγκεκριμένο ματς τίποτα δεν δούλεψε σωστά για τον Παναθηναϊκό, ενώ μνεία έκανε και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε η Ελληνίδα τεχνικός στο SDNA: 

«Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή, όπως είχαμε πει δεν είναι ομάδα με την οποία μπορείς να χαλαρώσεις. Το ότι κερδίσαμε εκεί και παίξαμε με το μυαλό τους, δεν μπήκαμε καλά. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δεν δούλεψαν. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω. Αναγνωρίζουμε στις κοπέλες ότι προσπάθησαν. Δεν έχω παράπονο, τιμούν την φανέλα που φοράνε. Κάποιες φορές δεν μπορείς να κερδίσεις γιατί ο άλλος είναι καλύτερος. Θα ξεκουραστούμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα δουλέψουμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί.

Για την κόπωση λόγω και του κορωνοϊού: «Η ομάδα ταξίδευε 24 μέρες. Έμεινε εκτός προπονήσεων 12 μέρες λόγω κορωνοϊού. Είναι φυσιολογικό να μην είναι προπονημένη καλά. Δεν ξέρω τι μπορεί να αφήσει ο κορωνοϊός. Φυσικά υπάρχει κόπωση. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Το πρωτάθλημα δεν λήγει αύριο, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Τέλη Απριλίου».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δεν θα αγχωθώ για αυτό το ματς με την έννοια πως ο Ολυμπιακός έχει το άγχος. Ο Ολυμπιακός είναι γηπεδούχος, ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για να βρει ένα ρυθμό. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα πάμε να παίξουμε».

Για τον κόσμο: «Δεν έχω λόγια για αυτό τον κόσμο. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου πραγματικά. Αναγνωρίζουν ότι παλέψαμε. Είναι 6ος, 7ος και 8ος παίκτες. Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά. Είμαι πολύ τυχερή που το ζω σε αυτή την ομάδα».