Καπογιάννη: «Πάμε να χτυπήσουμε τους τελικούς – Διάστρεμμα η Χολμς»

Για τον τραυματισμό της Σεκόια Χολμς αλλά και για τη σειρά των τελικών μίλησε η Ελένη Καπογιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κόουτς Καπογιάννη:

Για την κατάσταση της Χολμς: «Έπαθε ένα διάστρεμμα, θα δούμε τώρα πόσο σοβαρό είναι, θα πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις, δε δείχνει κάτι σοβαρό αλλά πρέπει να το δούμε».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από το κύπελλο με τον Ολυμπιακό ή αν ήταν τόσο ανταγωνιστικές οι Εσπερίδες: «Σίγουρα είμαστε εμείς επηρεασμένοι σαν ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας αλλά και παραδοσιακά με τις Εσπερίδες ζοριζόμαστε. Αν δείτε όλα τα παιχνίδια με τις Εσπερίδες, δε ματσάρουμε καλά με αυτή την ομάδα και ζοριζόμαστε, συν ότι σήμερα δεν είχαμε σε καλή μέρα βασικά μας ατού και το αποτέλεσμα ήταν να είναι ανταγωνιστικό το ματς μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο».

Για την βοήθεια των Μυλωνάκη και Σταμάτη που ήρθαν από τον πάγκο: «Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη για τη Γωγώ Σταμάτη, δε θα πω ότι και η Μυλωνάκη δε βοήθησε αλλά η Γωγώ μας έδειξε ότι είναι σε ετοιμότητα, μπορούμε να υπολογίζουμε και στο αμυντικό μας κομμάτι αλλά και ένα έξτρα σουτ τριών πόντων, μας λείπει πολύ το σουτ στην επίθεση».

Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός από τη σειρά των τελικών: « Εμείς επιζητάμε από τη σειρά να κάνουμε νίκες, να κάνουμε break, να κάνουμε νίκη μέσα εδώ, δεν είναι εύκολο αλλά δεν τα παρατάμε. Εμείς θα εκμεταλλευτούμε το χρόνο που έχουμε να δουλέψουμε για να πάμε να χτυπήσουμε τα παιχνίδια».