Καπογιάννη: «Στόχος οι 3 νίκες στην Ευρώπη»

H Eλένη Καπογιάννη μίλησε στο SDNA για το πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος για την ομάδα αλλά και τους στόχους που έχει θέσει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε η Ελένη Καπογιάννη:

«Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Δεν είχαμε φρεσκάδα, ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Όταν υπάρχει Ευρώπη αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να πάρεις την νίκη με οποιοδήποτε τρόπο. Είμαι ευχαριστημένη από την τρομερή προσπάθεια των κοριτσιών. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα, να βρούμε μία παίκτρια για να δώσουμε ανάσες στο δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχεια στην Λευκάδα, συγχαρητήρια στις παίκριες για το 2/2».

Για την πιθανή μεταγραφή: «Είναι δύσκολη η αγορά. Προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο έστω και με συμβόλαιο δύο μηνών. Έχουν εξαντληθεί τα κορίτσια. Το δουλεύουμε και προχωράμε».

Για την Ευρώπη: «Η Ενισέι είναι ταλαντούχα ομάδα. Δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες από εκεί μέσα. Το διαχειριστήκαμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε 3 νίκες και να έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε ως καλύτερες τρίτες. Έχω υποσχεθεί ότι θα είμαστε ανταγωνιστικές».

Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτοι και συγκινητικοί. Είναι 6ος και 7ος παίκτης. Μας δίνουν ώθηση, τους ευχαριστούμε που είναι εδώ και στα δύσκολα».