Καπογιάννη: «Θέλω να είμαστε καλύτεροι του χρόνου-Νόμιζα ότι ήμουν σε άλλο πλανήτη στην υποδοχή»

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καπογιάννη σε δυο εφήβους. Μίλησε για τα συναισθήματα μετά τον τελικό του ΣΕΦ, τα σχέδια για την επόμενη σεζόν, τις πρωταγωνίστριες, απαντώντας επί παντός επιστητού.

Η συνέντευξη δόθηκε στο μπασκετικό κανάλι basketbalaniacs:

Για τον… χαμό μετά το ΣΕΦ: «Δε μπορούσα ούτε να το φανταστώ αυτό που συνέβη στην υποδοχή. Μας ακολουθούσαν μηχανάκια στη διαδρομή, σταματούσαν, τραγουδούσαν μαζί μας. Κι όταν φτάσαμε στη Λεωφόρο έγινε… αυτό που είδατε. Προσωπικά νόμιζα ότι ήμουν σε άλλο πλανήτη και δεν το ζούσα όλο αυτό…»

Για την επόμενη μέρα: «Έχουμε την ευτυχία η διοίκηση να είναι νοικοκυρεμένη και να πηγαίνει μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι της, χωρίς υπερβολές. Μας προσφέρει τη δυνατότητα να ενισχυθούμε και πιστεύω με προσεκτικές κινήσεις θα είμαστε καλύτεροι του χρόνου. Ο στόχος είναι να είμαστε πάλι ανταγωνιστικοί και να πρωταγωνιστήσουμε αλλά και να έχουμε αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη που θα συμμετέχουμε μετά από τόσα χρόνια».

Για τις δυσκολίες της σεζόν του κορονοϊού: «Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό το σταμάτα-ξεκίνα. Ήταν ψυχοφθόρο αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν οι κόποι μας. Ήταν δύσκολο αλλά ήταν και δίκαιο αυτό το πρωτάθλημα».

Για την Λύμουρα: «Η Λολίτα αν δεν είχε αυτή την προσωπικότητα δεν θα ήταν η Λολίτα. Ναι, είχε σκεφτεί να σταματήσει αλλά κάναμε μια ειλικρινή συζήτηση και της ζήτησα να παραμείνει γιατί η ευφυΐα της είναι απαραίτητη και ορισμένα κορίτσια πρέπει να παραμένουν στον Παναθηναϊκό για να δείχνουν τον δρόμο στην επόμενη γενιά παίρνοντας την από το χέρι».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που δόθηκε στο μπασκετικό κανάλι basketbalaniacs εδώ: