Καραγκούνης: «Όλα οργανωμένα στη Ριζούπολη, από τον Αρχηγό της αστυνομίας μέχρι τον τελευταίο»

Για το πολυσυζητημένο παιχνίδι της Ριζούπολης πίσω στο 2003, την καριέρα του, τον Παναθηναϊκό αλλά και το Euro του 2004 μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Betarades.gr»

Αναλυτικά ορισμένα από αυτά που είπε: 

Τι έγινε στη Ριζούπολη;

«Η ομάδα τότε του Παναθηναϊκού ήταν για μένα μία από τις καλύτερες ομάδες που είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός. Όταν έχει φτάσει δύο φορές στους «8». Όταν έχει φτάσει κοντά στο να πάει σε τελικό του Europa League και του Champions League. Εκεί είναι η συγκρίση. Τι να έχω για σύγκριση το ελληνικό πρωτάθλημα; Όσο για το ματς το συγκεκριμένο τα έχουμε πει και έχουν χιλιοειπωθεί. Ηταν όλα οργανωμένα, ώστε να γίνει όλο αυτό. Από τον αρχηγό της Αστυνομίας μέχρι τον τελευταίο. Μετά δουλεύανε όλοι στην αντίπαλη ομάδα. Οπότε καταλαβαίνετε. Φυσικά επηρέασε όλο αυτό». 

Μπορεί να πει κανείς ότι ο Καραγκούνης πήγε στην έδρα της Φενέρμπαχτσε που ήταν καμίνι και δεν επηρεάστηκε; Γιατί να επηρεαστεί στη Ριζούπολη;

«Ήταν το ίδιο πιστεύετε εσείς; Δεν ήταν το ίδιο. Καμία σχέση. Δεν μπήκαν στα αποδυτήρια μπράβοι και τα έσπαγαν και έκαναν διάφορα. Και όλα αυτά που έγιναν στη Ριζούπολη. Στην Φενέρμπαχτσε κάναμε ζέσταμα. Στη Ριζούπολη δεν κάναμε ζέσταμα».