Καρνέζης: «Δεν υπάρχει πλάνο στον Παναθηναϊκό»

Ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε καλεσμένος στα κανάλια της Nova και μίλησε για το αν στεναχωριέται, με το εγχείρημα του Παναθηναϊκού, το οποίο δεν αποδίδει τα τελευταία χρόνια, έχοντας και εκείνος ζήσει παράλληλα τον Παναθηναϊκό, σε πολύ καλές εποχές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε κανέναν Παναθηναϊκό δεν αρέσει η κατάσταση που είναι η ομάδα, έχουμε συνηθίσει τον Παναθηναϊκό με άλλα δεδομένα, άλλα κριτήρια, άλλη δυναμική, τον έχουμε συνηθίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται.

Το χειρότερο δεν είναι η 5η θέση στην οποία τελείωσε φέτος, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις ομάδες του κόσμου μια κακή παρένθεση, μια κακή χρονιά, το ανησυχητικό είναι πως φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλάνο.

Φαίνεται ότι κάθε χρόνο αλλάζουν τα δεδομένα ριζικά, αλλά στο τέλος της ημέρας πάλι το ίδιο αποτέλεσμα υπάρχει.

Άρα φαίνεται πως ίσως κάτι δεν έχει αποδώσει. Χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν στη διοίκηση, ούτε τον κ. Αλαφούζο, τον έχω γνωρίσει τον άνθρωπο κι έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του, όμως μιλάω καθαρά για το αποτέλεσμα. Εάν κρίνουμε από αυτό, τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Άρα σημαίνει πως λειτουργικά κάτι δεν έχει γίνει σωστά».