Καρπετόπουλος: «Αν συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει απόψε»

    Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σε δημοσίευμα του αναφέρθηκε στο ερχόμενο ντέρμπι αιωνίων, λέγοντας πώς αν συμβεί κάτι συγκεκριμένο ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες πιθανότητες νίκης.

    Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:15 ΕΡΤ3), στο ΟΑΚΑ, τον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στο 1-1 και θα ξαναβάλει σε τροχιά τίτλου το «τριφύλλι».

    Ο γνωστός αθλητικογράφος, Αντώμης Καρπετόπουλος, σε δημοσίευμα του αναφέρθηκε στο αποψινό ματς λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός, έχει πιθανότητες νίκης σήμερα, υπό προϋποθέσεις.


    Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

    «Είναι νομίζω προφανές πως αν δεν αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν πήρε μέρος στις τρεις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού εξαιτίας μίας γαστρεντερίτιδας, η πιθανότητα νίκης του Παναθηναϊκού απόψε είναι τεράστια. Όχι μόνο διότι ο Σλούκας παραμένει καθοριστικότατος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και επειδή δεν υπάρχει αντικαταστάτης του. Ο Σλούκας έχει λείψει φέτος σε κάμποσα ματς, αλλά υπήρχε ο Κάναν στο ρόστερ. Η απουσία του Κάναν θα υποχρεώσει τον Γουόκαπ κυρίως να μείνει στο γήπεδο όσο αντέξει.

    Για τον Μπαρτζώκα ελλοχεύει μάλιστα ο κίνδυνος ο Αμερικάνος να πληρώσει το αποψινό ξόδεμα δυνάμεων και στο επόμενο παιχνίδι που είναι στο πρόγραμμα δυόμισι μόλις μέρες αργότερα. Κι αν ακόμα ωστόσο ο Σλούκας σφίξει τα δόντια και αγωνιστεί (όπως συνέβη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής) και πάλι δεν είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα λύσει τα προβλήματα του Ολυμπιακού, που είναι πολλά…

    Όπως εγώ καταλαβαίνω το πράγμα ο Παναθηναϊκός μπορεί κερδίζοντας πειστικά να αλλάξει όλη την ιστορία της σειράς: να βρει όχι απλώς μία νίκη, αλλά μία ένεση αυτοπεποίθησης . Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Σερέλη έχει μόνο ένα πρόβλημα τεράστιο – αλλά μόνο ένα. Λέγεται Μουστάφα Φαλ. Ο ψηλός του Ολυμπιακού έχοντας πάρει τον αέρα του Παπαγιάννη και του Γκουντάιτις μοιάζει Ταβάρες».

    Δείτε επίσης: Άγρια συμπλοκή στο Κορυδαλλό – Νεκρός ένας από τους δολοφόνους του Φιλόπουλου

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ (’23). Από τον 2023 αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου είναι η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.