Κασελάκης: «Στον Παναθηναϊκό είναι αλλιώς, η διάθεση πρέπει να είναι στο max»!

  Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρθηκε τόσο στην ετοιμότητα του ίδιου, όσο και στην διάθεση που οφείλουν να έχουν οι παίκτες σε κάθε ματς.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη:

  «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, είχαμε τρία σερί εντός έδρας ματς, αλλά δύο ήττες που ήταν απογοητευτικός απολογισμός. Ήταν ματς must win. Μας έδειξε ο κόουτς τη βαθμολογία καταλάβαμε πως είμαστε χαμηλά και δεν μας αξίζει. Πρέπει να είμαστε σε κατάσταση συναγερμού για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση».

  Για τη διάθεση των παικτών: «Δε δικαιολογείται αυξομείωση, είμαστε στον Παναθηναϊκό, θεωρούμε δεδομένο πως η διάθεση θα είναι στο max, είναι αδιαπραγμάτευτο».

  Για την τακτική και την άμυνα: «Είναι η ισορροπία. Η καλή άμυνα μας έδινε ψυχολογία για την επίθεση και η καλή επίθεση μας έδινε κουράγιο για την άμυνα. Έπρεπε να έχουμε υπομονή στην επίθεση γιατί η Άλμπα είναι ομάδα up tempo».

  Για την ετοιμότητα του ίδιου: «Είναι δύσκολο και κάποιες φορές μοιάζει αρκετά δύσκολο γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχα άλλο ρόλο. Στον Παναθηναϊκό είναι αλλιώς. Η δουλειά μου στην ομάδα δεν εξαρτάται απ’ το πόσο αλλά από το πώς θα παίζω».

  Για το αν υπήρχε θυμός μετά την ήττα απ’ τη Ρεάλ: «Κατά τη γνώμη μου αξίζαμε τη νίκη με τη Ρεάλ. Το πιο θετικό για να παρουσιαστούμε ήρεμοι, είναι πως το ξεχάσαμε. Κοιτάξαμε τη βαθμολογία και είδαμε πως πρέπει να το πηγαίνουμε εβδομάδα με την εβδομάδα για να ανακάμψουμε».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.