Καταγγέλλει τον Ουάρντα ο Παναθηναϊκός!

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως έχει περάσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τον Δημήτρη Χατζηισαΐα φαίνεται πως θα καταγγείλει και τον Αμρ Ουάρντα. 

Δυστυχώς όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και στη διάρκεια αυτού. Κάτι τέτοιο είχε ως αποτέλεσμα να δούμε πολλά και άσχημα γεγονότα. Ένα από αυτά είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Αμρ Ουάρντα.

Αναλυτικότερα ο Αιγύπτιος άσος του Ατρόμητου, στη φάση του 90+4′ που ζήτησε πέναλτι, ήταν εκνευρισμένος με την απόφαση των διαιτητών, με αποτέλεσμα να γυρίσει προς τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης, Κούλα Χασάν και να του πει τρεις φορές «f@ck off».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...