Καταγγελία του Παναθηναϊκού στην Καπογιάννη

Ο Ερασιτέχνης κατήγγειλε σήμερα στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) την προπονήτρια του Ολυμπιακού την Ελένη Καπογιάννη για τις δηλώσεις της στην εφημερίδα «ΤΟ ΦΩΣ».

Οι δηλώσεις της:

«είπα στις παίκτριες στα αποδυτήρια: “Μαλάκες, παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και ας χάσετε. Να πλησιάσουμε τον χαρακτήρα μας, όμως, τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού δέκα φορές να τις αντιμετωπίσετε, δέκα φορές θα τις γαμ…τε”»!

Όπως αναφέρει το Sport-fm.gr: 

«Το άρθρο 130 παράγραφος 2 του νόμου 2725 αναφέρει ότι αν διαπιστωθεί μη τήρηση του φιλάθλου πνεύματος, τότε στους παραβάτες επιβάλλεται ως κύρωση η οριστική ή για ορισμένη χρονική διάρκεια απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης και συμμετοχής τους υπό οποιαδήποτε ιδιότητα (διοικούντων, μελών, αθλητών, προπονητών, γυμναστών κλπ.) στα κάθε είδους αθλητικά, γυμναστικά και αγωνιστικά σωματεία. Η ποινή αυτή επιβάλλεται από την ΕΦΙΠ.»

185946

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...