Κάταγμα ο Ιωαννίδης, 3 εβδομάδες εκτός

  Πρόβλημα με τον Φώτη Ιωαννίδη προέκυψε στον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Έλληνα φορ.

  Έμφαση στην τακτική έδωσε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ντάνι Πογιάτος. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν για αρκετή ώρα εξάσκηση στην κυκλοφορία μπάλας και σε τακτικές ενέργειες στο σκέλος της ανάπτυξης.

  Αποφόρτιση ακολούθησε ο Μπουζούκης, ατομικό έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Αγιούμπ, Ιωαννίδης. Ο Φώτης Ιωαννίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά από χτύπημα στην προχθεσινή προπόνηση, η οποία έδειξε ότι υπέστη κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού και ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι έως 3 εβδομάδες. Κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »